• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • WEBWINKEL
  • Workshops

Archives for december 2018

Bladerdeeg hapjes ham / kaas

december 30, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

 

 

Na zoveel appelbeignets hebben we overschot aan bladerdeeg ….

Read More

Filed Under: Hartig Tagged With: Bakken, Hartig, Oud en nieuw

Appelbeignets zelf maken of bestellen .

december 24, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

Appelbeignets ga jij ze zelf maken ?

…

Read More

Filed Under: Bakken, Oud en Nieuw Tagged With: Bakken, Oud en nieuw

Makkelijke balderdeeg hapjes

december 23, 2018 by Keuken Leave a Comment

Oh wat heb iedereen het druk zo vlak voor de kerst . En maar boodschappen doen ja ik ook hoor . Maar tussendoor maakte ik deze bladerdeeg hapjes .

 

 

 

…

Read More

Filed Under: Bakken, Hartig, Kerst Tagged With: Bakken, Hartig, Kerst

Brood bestellen

december 16, 2018 by Keuken Leave a Comment

Hoe gaat het dan in zijn werk een vraag die ik veel krijg .

Op Maandag maak ik de broodplanning bekend ( en altijd ook nog iets zoets voor bij de koffie )  wat er op vrijdag gebakken gaat worden . Dit kan dan besteld worden tot donderdag avond 18.00 uur .

Het brood of taart kan dan vrijdag na 14.00 uur afgehaald worden tot 19.00 uur ( of later in overleg )

Er blijf altijd wel wat over dit verkoop ik dus je kan altijd vrijblijvend binnen lopen om te kijken , proeven , vragen of kijken of er voor jou nog iets lekkers is maar dan geld ……………. op is op !

Wil je op overige dagen taart , gebak , cupcake’s , hartige broodjes of iets anders op dit gebied stuur mijn gerust een mail .

LET OP met de feestdagen word er extra gebakken dus staan er meerdere datums vermeld en kan er ook andere dagen besteld en afgehaald worden .

Kerst 2018   21- 22 en 24 december

Oud en Nieuw 2018 Oliebollen en appelbeignets op Zaterdag 29 december en Maandag 31 december .

En wat ik dan bijna vergeet wil je zelf leren brood bakken dat kan ook bij mijn door een workshop te boeken .

Al mijn brood word van (h) eerlijke meel en producten gebakken zonder onnodige toevoegingen .

 

Filed Under: Workshop

Kerstboom brood

december 16, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

Wat we tegenwoordig al niet tegenkomen op Facebook , Instagram , Pinterest enz enz het 1 nog niet leuker dan het ander ik denk dat ik wel 110 jaar mag worden voordat ik alles gemaakt heb wat ik nog zal willen maken .

…

Read More

Filed Under: Brood, Hartig Tagged With: Brood, Hartig

Kerst toetje voor jong en oud

december 12, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

 

 

Dat het echt altijd niet zo moeilijk hoef te zijn en veel werk dat bewijs dit kerst dessert .

 

…

Read More

Filed Under: Nagerechten Tagged With: dessert, Feestelijk

Workshop feestbrood bakken bij Mark Sinclair

december 9, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

Nartuurlijk het zal jullie niets zeggen maar gelukkig mijn wel . Ik ging gisteren naar een workshop feestbrood bakken die door hem gegeven word .

…

Read More

Filed Under: Workshop Tagged With: Bakken, Brood, Workshops

Workshop tartelettes zelf maken

december 6, 2018 by Keuken Leave a Comment

Hebben jullie het gezien ……….. er staat weer een nieuwe workshop online .

Tartelettes zelf maken .

https://dekeukenvanwendelien.nl/?page_id=220

 

Filed Under: Workshop

Goulash

december 5, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

Echt wel weer ervoor lekker goulash . Een paar uur op het gas lekker pruttelen en dan zo op de borden vers en super lekker .

 

 

…

Read More

Filed Under: stoofpotje Tagged With: Stoofpotje

Cadeau weggeven ?

december 4, 2018 by Keuken Leave a Comment

Wil je een uniek of een leuk cadeau weggeven met de kerst of  gewoon omdat iemand het zo verdiend ? Op deze bon vul ik de workshop in die jij iemand aan wil bieden .

 

Filed Under: Workshop Tagged With: Bakken, Brood, Taart, Workshops

  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Op onze nieuwsbrief abonneren

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Romige tomatensoep
  • Terug naar de basis
  • Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 18 december en zaterdag 19 december oliebollen

Archief

  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2021 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme