Blondies het zusje van de brownie en dan met witte chocolade en frambozen ….
Archives for maart 2019
Kwark taartjes
Wat fijn dat er al weer zo’n groot aanbod is van vers fruit en dat het weer ook mooier word zodat we weer heerlijke taarten kunnen bakken met een frisse vulling en vers fruit ….
Brood en lekkers voor vrijdag 29 maart
Er kan weer brood en lekkers besteld worden voor vrijdag 29 maart . Vergeten te bestellen je kan altijd vrijblijvend binnen lopen Tarwestraat 49 te Ridderkerk ( wijk Oostendam )
Licht volkoren brood 1.50 per bol .
Focaccia met tomaat 1.50 per stuk .
Blondie’s met witte chocolade 1.25 euro per stuk .
1 persoons kwarktaart aardbei / framboos 1.50 per stuk .
Worstenbroodjes 1.25 per stuk .
Pizza broodjes 1.25 per stuk .
Red velvet taartje
Tegenwoordig ben ik erg streng voor mijn eigen ik heb nog zoveel taartjes en lekkers wat ik wil maken en hier wil plaatsen en misschien nog eens workshops van maken . …
Frambozen peren taart
Wat een heerlijke frisse taart of cake was dit gevuld met stukje peer en framboos en lekker nog wat verse frambozen erop .
…
Zaterdag 6 april opendag
Open dag op zaterdag 6 April
Van 10.00 tot 16.00uur
Op deze dag is er gelegenheid om mijn workshoplocatie te bezichtigen .
Alwaar ik workshops brood en taartbakken geef .
Op genoemde datum kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee vragen stellen over de bereiding van de meest heerlijke recepten waarvan een groot deel door mij zelf ontwikkeld zijn !
Vanzelfsprekend mag u ook proeven en keuren .
Graag verwelkom ik u op 6 April 2019a.s op locatie aan de Tarwestraat 49Ridderkerk ( wijk Oostendam ) Tel 06-10019698
P.S Ook bak ik brood , taart en lekkernijen op bestelling .
Wendelien
Super snel lunch gerecht
Dat dit een super snel en makkelijk lunch gerecht is dat zal je zien als je het gaat maken . Omdat niet altijd alles even moeilijk hoef te zijn of ingewikkeld deel ik ook dit recept gewoon met jullie .
Ingredients
Voor de buitenkant en de vulling
- 4 plakjes bladerdeeg
- 70 gram slagroom
- 1 ei
- broccoli , ui , tomaat , knoflook , paprika
- geraspte kaas , peper
- eventueel spekblokjes
Instructions
-
1. Verwarm de oven voor op 180 graden .
2. Bekleed je vormpjes met het bladerdeeg , heb je geen kleine vormpjes dan kan je ook je cupcake vorm nemen .
3. Je kan nu in je bakje van bladerdeeg echt elke vulling doen die je maar wil . Zo komen mooi de restjes op uit de koelkast . Kook wel eerst even je groente , of bak even je uitje , paprika , spekblokjes enz .
4. Verdeel je vulling over je bladerdeeg bakjes en strooi er wat geraspte kaar over .
5. Klop het ei met de slagroom en wat peper los en verdeel de vulling over de vier bakjes .
6. Bak je hartige taartjes af op +/- 30 minuten op 180 graden .
7. Serveer met wat verse peterselie en peper .
Tarte bourdaloue
Broodjes met geroosterde groenten
Geroosterde groenten uit de oven is altijd zo lekker dat ik dacht dat moet toch ook op brood te verwerken zijn . Het effect was heerlijk …