• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • WEBWINKEL
  • Workshops

Archives for maart 2019

Blondies

maart 31, 2019 by Keuken Leave a Comment

Blondies het zusje van de brownie en dan met witte chocolade en frambozen ….

Read More

Filed Under: Bakken, Taart Tagged With: Bakken, Taart, Workshops

Kwark taartjes

maart 30, 2019 by Keuken 2 Comments

Wat fijn dat er al weer zo’n groot aanbod is van vers fruit en dat het weer ook mooier word zodat we weer heerlijke taarten kunnen bakken met een frisse vulling en vers fruit ….

Read More

Filed Under: Bakken, Taart Tagged With: Bakken, Taart

Brood en lekkers voor vrijdag 29 maart

maart 26, 2019 by Keuken Leave a Comment

Er kan weer brood en lekkers besteld worden voor vrijdag 29 maart . Vergeten te bestellen je kan altijd vrijblijvend binnen lopen Tarwestraat 49 te Ridderkerk ( wijk Oostendam )

Licht volkoren brood 1.50 per bol .

Focaccia met tomaat 1.50 per stuk .

Blondie’s met witte chocolade  1.25 euro per stuk .

1 persoons kwarktaart aardbei / framboos 1.50 per stuk .

Worstenbroodjes 1.25 per stuk .

Pizza broodjes 1.25 per stuk .

 

Filed Under: Workshop

Red velvet taartje

maart 25, 2019 by Keuken Leave a Comment

Tegenwoordig ben ik erg streng voor mijn eigen ik heb nog zoveel taartjes en lekkers wat ik wil maken en hier wil plaatsen en misschien nog eens workshops van maken . …

Read More

Filed Under: Bakken, Taart Tagged With: Bakken, Cake, Taart, Workshops

Frambozen peren taart

maart 24, 2019 by Keuken Leave a Comment

Wat een heerlijke frisse taart of cake was dit gevuld met stukje peer en framboos en lekker nog wat verse frambozen erop .

…

Read More

Filed Under: Bakken, Taart Tagged With: Bakken, Cake, Taart

Zaterdag 6 april opendag

maart 20, 2019 by Keuken Leave a Comment

 

Open dag op zaterdag 6 April

Van 10.00 tot 16.00uur

Op deze dag is er gelegenheid om mijn workshoplocatie te bezichtigen .

Alwaar ik workshops brood en taartbakken geef .

Op genoemde datum kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee vragen stellen over de bereiding van de meest heerlijke recepten waarvan een groot deel door mij zelf ontwikkeld zijn !

Vanzelfsprekend mag u ook proeven en keuren .

Graag verwelkom ik u op 6 April 2019a.s op locatie aan de Tarwestraat 49Ridderkerk ( wijk Oostendam )  Tel 06-10019698

 

 

P.S Ook bak ik brood , taart en lekkernijen op bestelling .

 

Wendelien

 

 

 

Filed Under: Workshop

Super snel lunch gerecht

maart 14, 2019 by Keuken Leave a Comment

Dat dit een super snel en makkelijk lunch gerecht is dat zal je zien als je het gaat maken . Omdat niet altijd alles even moeilijk hoef te zijn of ingewikkeld deel ik ook dit recept gewoon met jullie .

Print

Ingredients

Voor de buitenkant en de vulling

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 70 gram slagroom
  • 1 ei
  • broccoli , ui , tomaat , knoflook , paprika
  • geraspte kaas , peper
  • eventueel spekblokjes

Instructions

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden .

    2. Bekleed je vormpjes met het bladerdeeg , heb je geen kleine vormpjes dan kan je ook je cupcake vorm nemen .

    3. Je kan nu in je bakje van bladerdeeg echt elke vulling doen die je maar wil . Zo komen mooi de restjes op uit de koelkast . Kook wel eerst even je groente , of bak even je uitje , paprika , spekblokjes enz . 

    4. Verdeel je vulling over je bladerdeeg bakjes en strooi er wat geraspte kaar over .

    5. Klop het ei met de slagroom en wat peper los en verdeel de vulling over de vier bakjes .

    6. Bak je hartige taartjes af op +/- 30 minuten op 180 graden .

    7. Serveer met wat verse peterselie en peper .

Filed Under: Bakken, Hartig Tagged With: Bakken, Hartig

Tarte bourdaloue

maart 13, 2019 by Keuken Leave a Comment

Wat een mooie naam voor zo’n mooi en lekker taartje ….

Read More

Filed Under: Bakken, Taart Tagged With: Bakken, Taart

Broodjes met geroosterde groenten

maart 12, 2019 by Keuken Leave a Comment

Geroosterde groenten uit de oven is altijd zo lekker dat ik dacht dat moet toch ook op brood te verwerken zijn . Het effect was heerlijk …

Read More

Filed Under: Bakken, Brood, Hartig Tagged With: Bakken, Brood, Hartig

Jan hagel

maart 7, 2019 by Keuken Leave a Comment

Wie kent ze niet de ouderwetse Jan hagel maar ze blijven lekker ….

Read More

Filed Under: Bakken, Koekjes Tagged With: Bakken, Koekjes

Primary Sidebar

Op onze nieuwsbrief abonneren

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Romige tomatensoep
  • Terug naar de basis
  • Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 18 december en zaterdag 19 december oliebollen

Archief

  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2021 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme