• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • WEBWINKEL
  • Workshops

Archives for augustus 2020

Bananen brood

augustus 28, 2020 by Keuken Leave a Comment

Voor iedereen die vandaag het bananen brood geproefd heb , komen hier de ingrediënten .

Banaan , kwark , eieren , bakpoeder , havermout , volkorenmeel , appel , dadels en kaneel .

Vanaf volgende week voor vast in het assortiment en voor de mensen die nog willen proeven zal ik zorgen dat er  nog proef ” plakken ” zijn .

 

 

Filed Under: Workshop

Bestellen voor vrijdag 21 augustus of zaterdag 22 augustus

augustus 18, 2020 by Keuken Leave a Comment

Er kan weer besteld worden voor vrijdag 21 augustus  of zaterdag 22 augustus . Bestellen kan weer via de mail , contact formulier , of via de app of webwinkel .

Webwinkel

Gelukkig zijn de temperaturen weer gezakt dus kunnen we ook weer met een gerust hart worstenbroodjes bakken .

Filed Under: Workshop

Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 14 en zaterdag 15 augutus

augustus 12, 2020 by Keuken Leave a Comment

 

Er kan weer brood en lekkers besteld worden voor vrijdag en zaterdag webwinkel 

Algemene informatie :

Bestellen kan via de webwinkel , app , mail of per telefoon .

Ik bak zoveel mogelijk op bestelling om voedselverspilling tegen te gaan en zodat ik iedereen van brood kan voorzien . Uiteraard is er altijd wel wat over dus kan je altijd een keer zo binnen lopen en kijken wat er nog is .

Mijn zuurdesem brood word van 100% zuurdesem gebakken zonder onnodige toevoegingen , deze desem in mijn eigen desem en deze onderhoud ik ook zelf . Ook bak ik al mijn dagelijkse brood zonder toevoeging van suiker !!

Heb je vragen of wil je contact opnemen stuur gerust een mail , app of bel mijn gerust op 06-10019698

 

 

Filed Under: Workshop

Brood bestellen voor vrijdag 7 augustus

augustus 5, 2020 by Keuken Leave a Comment

Er kan weer brood en lekkers besteld worden voor vrijdag 7 augustus . Wel een klein assortiment wegens de hitte die we moeten verwachten .

Voor de rest kan ik jullie melden dat ik einde dit jaar gaat stoppen met werken dus er meer tijd kom om te bakken zowel taart als brood en het geven van workshops . Deze week en volgende week heb ik wat vrije dagen zodat ik een start kan maken met het brood en taart assortiment uit te bereiden en ook wat nieuwe workshops te bedenken  .

Vooral het desem brood zal aan bod komen , brood wat ik bak met 100% eigen desem !!

Het assortiment van deze week bekijken 

Filed Under: Workshop

Primary Sidebar

Op onze nieuwsbrief abonneren

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Romige tomatensoep
  • Terug naar de basis
  • Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 18 december en zaterdag 19 december oliebollen

Archief

  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2021 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme