• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • WEBWINKEL
  • Workshops

Aardappel knolselderij puree

november 9, 2018 by Keuken Leave a Comment

 

Ik vind knolselderij echt super lekker een beetje zoetige smaak . In de winter kan je er lekkere soep van koken en een stamppot van maken .

De knolselderij kan je nu weer los bij de supermarkt kopen en verwerken . Deze stamppot met aardappel erdoor is zeer geschikt voor bij de hachee , stoofpotjes , goulash bedenk het maar .

Print

Knolselderij stamppot

Ingredients

  • 350 gram Knolselderij
  • 350 gram Aaardappels
  • 1 pakje spekblokjes
  • 30 gram boter

Instructions

  1. Maak de knolselderij schoon en schil de aardappels .

    Kook het in 1 pan in 20 minuten gaar , bak ondertussen de spekblokjes .

    Giet na 20 minuten de aardappels en de knolselderij af en stamp het fijn .

    Voeg de boter en de spekblokjes toe nog even door verwarmen en je heb een heerlijke stamppot .

 

 

Filed Under: Aaardappel Tagged With: Aaardappel, Stamppot

Previous Post: « Gevulde speculaas
Next Post: Ham kaas broodjes »

Reader Interactions

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Primary Sidebar

Op onze nieuwsbrief abonneren

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 9 en zaterdag 10 april
  • Bestellen vrijdag 2 en zaterdag 3 april
  • (geen titel)

Archief

  • april 2021
  • maart 2021
  • februari 2021
  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2021 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme