• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • Workshops
    • Workshops algemeen
    • Paasslof maken
    • Workshop tartelettes zelf maken
    • Workshop basis brood bakken
    • Workshop lekker brood
    • Opendag / Inspiratie dag
  • Bestellen
    • Bestellen week 6
    • Bestellen algemeen
    • Opendag / Inspiratie dag
  • Contact en samenwerken
  • Recepten index

Nieuwe workshop paasslof maken

februari 7, 2019 by Keuken Leave a Comment

Er is weer een nieuwe workshop geplaatst . In deze workshop gaan we een slof bakken gevuld met amandelspijs . In de tijd dat de slof gebakken word en af staat te koelen gaan wij ondertussen paaseitjes maken en vullen met een heerlijke amaretto vulling . Als alles klaar is en afgekoeld gaan we de slof versieren met banketbakkersroom , chocolade schaafsel , advocaat , slagroom en de chocolade eitjes .

Interesse in de workshop paasslof

Filed Under: Bakken, Taart, Workshop Tagged With: Bakken, Taart, Workshops

Previous Post: « Broodje caprese
Next Post: Vakantie »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Zuurkool schotel met chili hotdogs
  • Vakantie
  • Nieuwe workshop paasslof maken

Archief

  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • Brood
  • Hartig
  • High tea
  • Kerst
  • Lunch
  • Nagerechten
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop

Copyright © 2019 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme