• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • Workshops
    • Workshops algemeen
    • Kerst workshop
    • Slof bakken appel slagroom en nootjes
    • Workshop tartelettes zelf maken
    • Workshop basis brood bakken
    • Workshop lekker brood
  • Bestellen
    • Bestellen vrijdag 19 juli
    • Bestellen algemeen
  • Contact en samenwerken
  • Recepten index
  • Andere leuke links

Rocky road chocolade fudge

februari 27, 2019 by Keuken Leave a Comment

O neeee dit is echt veel te lekker verstand op nul en maar een stukje nemen .

Iets wat al heel lang op het lijstje stond om te maken en wat er maar niet van kwam . Gisteren eindelijk gemaakt en dan ben je binnen een half uurtje klaar maar dat mag de pret uh smaak niet drukken . Overigens is het meeste mee gegaan naar mijn werk en Henry zijn werk dat lijk me wel zo veilig !

Print

Ingredients

  • 1 blikje gecondenseerde melk 397 gram
  • 350 gram pure chocolade
  • 100 gram ongezouten noten mix
  • 50 gram biscuitjes
  • 50 gram marshmallows
  • nog wat extra noten en marshmallows om te garneren

Instructions

  1. 1. Doe de gecondenseerde melk en chocolade in een pannetje en verwarm het op laag vuur au bain marie .

    2. Zet een bakvorm of ovenschaal klaar bekleed met bakpapier waar straks je fudge mengsel in kan . 

    3. Als de chocolade gesmolten is roer dan de marshmallows , noten en biscuitjes erdoor heen .

    4. Stort het nu direct in je vorm en versier de bovenkant met de extra marshmallows en noten .

    5 . Laat het een half uur naast de koelkast afkoelen en plaats het daarna in de koelkast na 3 uur kan je het snijden en op eten !

    Ik gebruikte zelf een bakring van 12 bij 12 cm .

 

 

 

Filed Under: High tea Tagged With: Chocolade, High tea, Zoet

Previous Post: « Aardappel knolselderij kroketjes met oude kaas.
Next Post: Jan hagel »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Workshops
  • Cranberry kipferl Duitse maantjes
  • Kerst workshop

Archief

  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2019 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme