Ga terug
Print

Ingredients

Voor de Blondies

  • 225 gram boter
  • 300 gram lichte basterdsuiker
  • 275 gram Zeeuwse bloem of andere bloem
  • snufje zout
  • 2 eieren

Voor de vulling

  • 125 gram frambozen ( diepvries )
  • 125 gram witte chocolade in stukjes

Veder nodig

  • vierkante bakvorm of een langwerpige
  • boter
  • bakpapier

Instructions

  1. Ik gebruikte een langwerpige bakvorm en haal hier 15 stukjes uit 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden .

    2. Smelt de boter in een pannetje en mix de boter et de suiker tot een glad geheel .

    3. Voeg 1 voor 1 de eieren toe mix hierna 3 minuten op hoge snelheid .

    4. Voeg de bloem en het zout nu toe en mis nog een keer 3 minuten op hoge snelheid .

    5. Spatel de frambozen en de witte chocolade door je beslag niet met de mixer doen dan zijn je frambozen tot moes .

    6. Vet je bakvorm in en bekleed hem met bakpapier , door het invetten van je vorm blijf je bakpapier makkelijker kleven .

    7. Bak je blondie af in +/- 35 minuten .