• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

De keuken van Wendelien

  • Home
  • Over mij
  • WEBWINKEL
  • Workshops

Bladerdeeg pizza

april 14, 2019 by Keuken Leave a Comment

Wil je snel even iets op tafel toveren dan ben je met deze pizza zo klaar .

De pizza is erg simpel maar toch verassend lekker en sneller kan niet . Ik maakte hem afgelopen week even tussen de middag zo heb je toch een lekker en simpel lunch gerechtje . Maar ook op de zaterdag avond denk in niet verkeerd snij je vel bladerdeeg in vieren en je heb een leuk snackje .

Print

Ingredients

Voor de pizza

  • bladerdeeg ( Koopmans ) vierkante vellen ( 1 vel per pizza )
  • tomaten ketjup
  • italiaanse kruiden
  • ui in ringen
  • champignons
  • rode paprika in blokjes
  • geraspte kaas

Veder nodig

  • bakplaat met bakpapier

Instructions

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden 

    2. Haal je bladerdeeg uit de vriezer leg de plakjes van elkaar af en laat onder een theedoek ontdooien tegen uitdrogen . Dit is echt zo gebeurd in 15 minuten .

    3. Maak ondertussen je ui , champignons en paprika schoon en snij de groente zodat alles klaar staat .

    4. Beleg je plakjes bladerdeeg met je groente beleg , bestrooi de pizza's met de geraspte kaas en plaats deze op de bakplaat .

    5. Bak de pizza's af in de oven op ongeveer +/- 15 minuten 

Filed Under: Bakken, Hartig, High tea Tagged With: Bakken, Hartig, High tea, Lunch

Previous Post: « Simpel en onmisbaar abrikozengelei
Next Post: Rode bieten salade »

Reader Interactions

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Primary Sidebar

Op onze nieuwsbrief abonneren

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien

De keuken van Wendelien is ontstaan uit liefde voor koken en vooral brood bakken . Heel veel jaren geleden ben ik begonnen met brood bakken eerst in een broodbakmachine daarna in de oven en nu in een Rofco B40 dit is een speciaal broodoven . Daarnaast bak ik graag iets lekkers aan taart en kook ik graag .

 

Meest recente berichten

  • Brood en lekkers bestellen voor vrijdag 9 en zaterdag 10 april
  • Bestellen vrijdag 2 en zaterdag 3 april
  • (geen titel)

Archief

  • april 2021
  • maart 2021
  • februari 2021
  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mei 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018

Categorieën

  • Aaardappel
  • Bakken
  • BBQ
  • Brood
  • Diner
  • Hartig
  • High tea
  • Italiaans
  • Kerst
  • Koekjes
  • Lunch
  • Nagerechten
  • ontbijt
  • Oud en Nieuw
  • Ovengerechten
  • Pasta
  • Salade
  • Sinterklaas
  • stoofpotje
  • Taart
  • Workshop
  • Zoet
  • Zoete broodjes

Copyright © 2021 De keuken van Wendelien on the Foodie Pro Theme