Wil je snel even iets op tafel toveren dan ben je met deze pizza zo klaar .
De pizza is erg simpel maar toch verassend lekker en sneller kan niet . Ik maakte hem afgelopen week even tussen de middag zo heb je toch een lekker en simpel lunch gerechtje . Maar ook op de zaterdag avond denk in niet verkeerd snij je vel bladerdeeg in vieren en je heb een leuk snackje .
Ingredients
Voor de pizza
- bladerdeeg ( Koopmans ) vierkante vellen ( 1 vel per pizza )
- tomaten ketjup
- italiaanse kruiden
- ui in ringen
- champignons
- rode paprika in blokjes
- geraspte kaas
Veder nodig
- bakplaat met bakpapier
Instructions
-
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Haal je bladerdeeg uit de vriezer leg de plakjes van elkaar af en laat onder een theedoek ontdooien tegen uitdrogen . Dit is echt zo gebeurd in 15 minuten .
3. Maak ondertussen je ui , champignons en paprika schoon en snij de groente zodat alles klaar staat .
4. Beleg je plakjes bladerdeeg met je groente beleg , bestrooi de pizza's met de geraspte kaas en plaats deze op de bakplaat .
5. Bak de pizza's af in de oven op ongeveer +/- 15 minuten
Geef een reactie