Print

Ingredients

Voor de buitenkant en de vulling

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 70 gram slagroom
  • 1 ei
  • broccoli , ui , tomaat , knoflook , paprika
  • geraspte kaas , peper
  • eventueel spekblokjes

Instructions

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden .

    2. Bekleed je vormpjes met het bladerdeeg , heb je geen kleine vormpjes dan kan je ook je cupcake vorm nemen .

    3. Je kan nu in je bakje van bladerdeeg echt elke vulling doen die je maar wil . Zo komen mooi de restjes op uit de koelkast . Kook wel eerst even je groente , of bak even je uitje , paprika , spekblokjes enz . 

    4. Verdeel je vulling over je bladerdeeg bakjes en strooi er wat geraspte kaar over .

    5. Klop het ei met de slagroom en wat peper los en verdeel de vulling over de vier bakjes .

    6. Bak je hartige taartjes af op +/- 30 minuten op 180 graden .

    7. Serveer met wat verse peterselie en peper .