Ga terug
Print

Ingredients

  • 200 gram roomboter
  • 200 gram kristal suiker
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 6 gram bakpoeder
  • 3 eieren
  • 3 rijpe handperen
  • 100 gram frambozen
  • frambozen om te decoreren

Instructions

  1. Bakblik 24 cm 10 a 12 stukjes 

    1. Verwarm de oven voor op 160 graden en vet je bakblik in .

    2. Mix de boter met de suiker door elkaar tot het licht van kleur word .

    3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix tot de eieren opgenomen zijn .

    4. Zeef het zelfrijzende bakmeel en de bakpoeder boven je mengsel en mix dit door het cake beslag tot het mooi egaal is .

    5. Snij de peer in blokjes en bestrooi ze met wat bloem hutsel het voorzichtig door elkaar en doe dit ook met de frambozen zo zakken ze wat minder naar de bodem in je taart .

    7. Vul je bodem van je bakblik met een dun laagje van het beslag verdeel de peer en de frambozen erover en giet de rest van je beslag erover heen .

    8. Bak je cake af in +/- 1 uur even met een sate prikker controleren of de cake gaar is .

    9. Laat de cake afkoelen bestrooi hem met poedersuiker en verdeel de frambozen erover heen .