Print

Ingredients

Voor de saus

  • 1/2 winterwortel
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 laurierblaadjes
  • 150 mililiter rode wijn
  • 500 gram tomatenpassata
  • 3 ons rundvlees
  • mespunt korinander

Veder nodig

  • handje verse basilicum
  • Parmezaanse kaas

Instructions

  1. Recept voor 2 personen

    1. Maak de winterwortel schoon snij hem door het midden en daarna in dunne plakjes . Snij de ui in door het midden en in ringen hak de knoflook fijn en snij de bleekselderij in dunne plakjes .

    2. Verhit de olijfolie in een braadpan en braad het vlees aan . Doe hierna de groente erbij en laat alles even bakken .

    3. Nu kan de rode wijn , laurierblad en de tomatenpassata erbij en laat alles in zijn geheel in +/- 2,5 tot 3 uur gaar sudderen .

    4. Haal het vlees uit de pan en snij het flinterdun in plakjes en doe het terug in de pan . Ik vind het makkelijker snijden als het gaar is dus doe dit altijd achteraf

    5. Ondertussen je pasta koken .

    6. Dien je pasta op met de saus wat basilicum en Parmezaanse kaas .