Workshop basis brood

Workshop Basis brood
Tijdens de workshop Basis Brood leer je hoe je thuis zelf heerlijk brood kunt bakken in je eigen oven. Ik deel alle belangrijke technieken en geef je waardevolle tips voor het beste resultaat.
De workshop duurt van 9.30 tot ongeveer 15.00 uur. We maken verschillende deegsoorten voor broodjes, brood, krentenbollen en kaneelbroodjes. Na afloop neem je je eigen baksels mee naar huis, samen met de recepten, zodat je thuis zelf aan de slag kunt.
De workshop is inclusief koffie, thee met lekkernijen en een lunch, die bij mooi weer in de tuin wordt geserveerd. Aan deze workshop kunnen 3 tot 4 personen deelnemen.
Workshopkosten: 87,50 per persoon
2026
Zaterdag 10 januari
Woensdag 21 januari
Donderdag 29 januari
Woensdag 4 februari nog 3 plaatsen beschikbaar
Zaterdag 28 februari
Woensdag 11 maart
Zaterdag 21 maart
Donderdag 9 maart
Woensdag 22 april
Zaterdag 2 mei
Donderdag 7 mei
Zaterdag 16 mei
Donderdag 28 mei
