Ga terug
Print

Wraps zelf maken

Ingredients

Voor de wraps

  • 250 gram tarwebloem
  • 150 gram water
  • 5 gram bakpoeder
  • 3 eetlepels zonnebloemolie

Instructions

  1. 1. Roer de tarwebloem , olie en bakpoeder door elkaar heen .

    2. Kneed er een deeg van met de machine of met de hand voeg het water beetje bij beetje toe .

    3. Het moet een mooi soepel deegje worden , verdeel het deeg in 6 stukken en bol ze luchtig op .

    4. Bestrijk het deeg met een kwastje met wat olie dek het deeg af en laat 30 minuten rusten .

    5. Rol het deeg voorzichtig uit op de aanrecht tot een ronde wrap . Door de olie op het deeg heb ik zlef geen bloem meer gebrukt .

    6. Verhit olie in een grote koekepan en bak de wraps ongeveer 40 seconde per kant en laat ze afkoelen .

    7. Wil je de wraps na het bakken even bewaren dek ze af met een theedoek .