Print

Ingredients

Voor de curry

  • 2 eetlepels olijfolie
  • stukje gember geraspt
  • 3 teentjes knoflook fijn gehakt
  • 1 midden maat ui in dunne ringen gesneden
  • 1 rode peper in stukjes gesneden zonder zaad
  • 3 grote tomaten in blokjes
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel mosterdzaad
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 200 gram kokosmelk
  • 400 gram kikkererwten uitgelekt ( 1 blik )
  • 100 gram verse bladspinazie
  • 200 gram champignons
  • 200 gram kastanje champignons
  • peper en zout
  • verse koriander blaadjes

Instructions

  1. Recept voor 2 personen of 3 kleine eters .

    1. Zet alle ingredienten klaar dat werk het makkelijktse

    2 . Verhit de olijfilie in een pan en fruit de ui , knoflook , champignons en gember lichtjes aan .

    3. Voeg de kruiden en de tomaat toe en laat het 15 minuten door pruttelen .

    4. Voeg de kikkererwten en de kokosmelk toe en als laatste de spinazie erdoorheen roeren . Als de spinazie geslonken is is je curry klaar om te eten je kan nog evenetueel wat peper en zout toevogen en als laatste de verse koriander .

    Ik serveerde de curry met rijst