Print

Ingredients

  • Stoofperen naar eigen recept gekookt
  • Kaneel ijs ( ik kocht het bij de Jumbo)
  • 250 gram slagroom
  • 30 gram basterdsuiker
  • 1 flesje caramelsaus

Veder nodig

  • spuitzak met spuitmondje
  • 1 theelepel kristal suiker
  • klein beetje kaneel

Instructions

  1. 1. Kook de peren naar eigen recept ik kook ze meestal met een flinke scheut port , en kaneel .

    2. Laat de peren afkoelen en uitlekken in een vergiet of zeef .

    3. Maak de kaneel suiker door de basterdsuiker met een klein beetje kaneel door elkaar te roeren .

    4. Klop de slagroom stijf met de suiker plaats het spuitmondje in de spuitzak en schep de slagroom erin . Plaats de spuitzak terug in de koelkast .

    5. Maak met het flesje caramel saus een zigzaggend patroon over het bordje niet te snel schenken dan krijg je te dikke strepen .

    6. Schep een bolletje ijs op het bord en plaats de stoofperen ernaast .

    7. Spuit een toef slagroom ernaast en versier de slagroom nog met een beetje kaneel suiker .